Workshops en cursussen in april

Foto: Volksuniversiteit Papendrecht

In de maand april start er nog een flink aantal leuke en leerzame cursussen en workshops bij VU Papendrecht.

Op het gebied van Talen kan men aan de slag met de cursussen Spaans, Italiaans of Zweeds op reis. Afhankelijk van de taal leert men zich in 6 tot 8 dinsdag- of woensdagavonden een beetje redden in het land van de vakantiebestemming.

Qua creativiteit is er op vrijdagochtend 12 april een schilderworkshop structuren oefenen of kan men op zondag 7 april dikke dames/koddige koeien schilderen. Ook kan men in één avond een tuinvogel van wilgentenen leren maken of in 2 avonden een dikke kip of vreemde vogel kleien en beschilderen. Op zaterdag 13 april kan men een paasstuk van bloemen maken.

Voor wie graag wil koken organiseert de vu een workshop ‘Paella’ op donderdagavond 4 april of een workshop ‘Perfecte paasbrunch’ op zaterdag 6 april.

Tot slot kan men deelnemen aan een workshop ‘Visagie voor 50-plussers’, een drie lessen tellende cursus ‘Snellezen, mindmappen en geheugentraining’, of 2 avonden ‘Reanimatie en AED’.
Voor informatie over de diverse activiteiten kan men terecht op de website van de vu: www.vupapendrecht.nl of bellen naar 078-6154764. Wie graag op de hoogte wil blijven van alle cursussen en workshops kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.